ERC CatClean for DPF

ERC CatClean for DPF

<p>Ειδικό πρόσθετο πετρελαίου που βοηθά στον καθαρισμό του φίλτρου σωματιδίων (DPF), μειώνοντας έτσι την εκπομπή μαύρου καπνού από την εξάτμιση.</p>
Κωδ.
G000071
Grouped product items
Ονομασία Ποσότ.
ERC CatClean For DPF 250ml.
0460005
10,59 €
ERC CatClean For DPF 1lit.
0460037
24,97 €

Ειδικό πρόσθετο πετρελαίου που βοηθά στον καθαρισμό του φίλτρου σωματιδίων (DPF), μειώνοντας έτσι την εκπομπή μαύρου καπνού από την εξάτμιση.

Οι καταθέσεις αιθάλης στο φίλτρο σωματιδίων DPF καίγονται σε θερμοκρασία των 500-600°C περίπου, τιμές που σπάνια επιτυγχάνονται κατά την φυσιολογική λειτουργία του οχήματος. Τα μόρια αιθάλης (κάπνας) συγκεντρώνονται στο φίλτρο και μόνο με την αύξηση της θερμοκρασίας των καυσαερίων το φίλτρο μπορεί να αναζωογονηθεί. Στο σημείο αυτό το Cat-Clean λειτουργεί ως καταλύτης και μειώνει την θερμοκρασία ανάφλεξης της αιθάλης τόσο χαμηλά που ακόμη και κατά τη διάρκεια λειτουργίας με χαμηλά φορτία (κίνηση στη πόλη με χαμηλές ταχύτητες) συνεχώςνα καίγεται. Λόγω της άμεσης καύσης το φίλτρο σωματιδίων diesel διατηρείται μόνιμα καθαρό, παρατείνοντας τα διαστήματα συντήρησης και εμποδίζει το σχηματισμό επιβλαβών εκπομπών καυσαερίων.

Εφαρμογή

Ανάλογα με την σύσταση του εκάστοτε κατασκευαστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε φίλτρο σωματιδίων PDF. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και οδηγούν στην βελτίωση της καύσης και την μείωση ρύπων (συνιστάται και σε παλαιά οχήματα που δεν κάνουν καλή καύση, βγαίνει μαύρος καπνός από την εξάτμιση).

Χρήση

Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν τον ανεφοδιασμό καύσιμου, κατάλληλο για τακτική χρήση.
- Τα 250ml αρκούν για 250 λίτρα καυσίμου.

Περισσότερες πληροφορίες
Κατασκευαστής ERC
Τύπος Καθαριστικό, Καταλύτης
Write Your Own Review
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν κριτικές. Παρακαλώ Συνδεθείτε ή Δημιουργήστε λογαριασμό.
Copyright © 2007 - 2020 G-market.gr. All rights Reserved | Power by gladd | Φιλοξενία ιστοσελίδων SigmaWeb