Χρειάζεστε βοήθεια; Ξεκινήστε από εδώ

Δημιουργήσαμε αυτή την ενότητα για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας του G-market.gr και παράλληλα να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του.

Σας συνιστούμε να ανατρέχετε κατά τακτά διαστήματα σε αυτή καθώς εδώ αναγράφονται όλοι οι βασικοί κανόνες που ρυθμίζουν τον τρόπο λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος. Επίσης στην ενότητα αυτή, θα βρείτε αναλυτική περιγραφή για τον τρόπο λειτουργίας μηχανισμών και υπηρεσιών που παρέχονται από το G-market.gr.

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Στο πρώτο θέμα θα βρείτε σύντομες απαντήσεις στα κυριότερα ερωτήματα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος.

Βοηθός αγορών

Για τα περισσότερα προϊόντα, αρκεί να πατήσετε το κουμπί της αγοράς και να ολοκληρώσετε την διαδικασία καταχώρησης παραγγελίας. Υπάρχουν όμως και προϊόντα όπου απαιτούνται περισσότερες πληροφορίες, ώστε να καταλήξετε στην σωστή επιλογή.

Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ανατρέξτε στην του G-market.gr.

Σημείωση. Η χρήση και περιήγηση στο G-market.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους όρους χρήσης του δικτυακού τόπου.

Εταιρικό portal

Εδώ θα βρείς τα πάντα για το G-market.gr, εταιρικά νέα, άρθρα στο blog μας και όλα όσα γνωρίζουμε για τα προϊόντα στην Βάση γνώσης.

Σημείωση. Η χρήση και περιήγηση στο G-market.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους όρους χρήσης του δικτυακού τόπου.


Ενημέρωση πελατών

Την Κυριακή 30 Ιουλίου και ώρα 5:00 τα ξημερώματα το site του G-market.gr άλλαξε.

  • Όλοι οι πελάτες μας πρέπει να ορίσουν νέο κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό τους.
  • Το ιστορικό των παραγγελιών των πελατών μας μεταφέρεται σταδιακά.
  • Ο κατάλογος των προϊόντων ενημερώνεται καθημερινά (κατηγορίες, προϊόντα, εικόνες).

Διαβάστε περισσότερα

Copyright © 2007 - 2017 G-market.gr. All rights Reserved | Φιλοξενία ιστοσελίδων SigmaWeb