Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με 4 διαφορετικούς τρόπους.

1. Πιστωτική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα American Express, Discover MasterCard, VISA μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιείται στον secure server της Viva και καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Όλα τα στοιχεία σας παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε καμία περίπτωση σε οποιονδήποτε τρίτο.

2. Paypal

Εάν το επιθυμείτε, σας παρέχουμε την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας χρήση του PayPal λογαριαμού σας. Η συναλλαγή πραγματοποιείται στους ασφαλείς server του PayPal.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εξοφλήσετε τις παραγγελίες σας καταθέτοντας χρήματα σε έναν από τους λογαριασμούς του G-market.gr που απεικονίζονται παρακάτω.

Τράπεζα Αρ. Λογαριασμού Αρ. Λογαριασμού σε μορφή IBAN
Πειραιώς 5243-034057-603 GR48 0172 2430 0052 4303 4057 603
Δικαιούχος: Γαλάνης Κ. Αθανάσιος


Σημείωση.
Σημειώστε τον κωδικό της παραγγελίας ή και το ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία της κατάθεσης. Έαν το επιθυμείτε (δεν απαιτείται πλέον) μπορείτε να μας στείλτε μας το αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης, με Fax στο 23310 91255 ή με e-mail στο info@g-market.gr.

Μόλις η πληρωμή σας επιβεβαιωθεί, θα ξεκινήσει η διαδικασία συγκέντρωσης - αποστολής των προϊόντων της παραγγελία σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ.  Μην κάνετε έμβασμα από άλλη τράπεζα πλην της συγκεκριμένης που φαίνεται στον πίνακα παραπάνω, καθώς όλες οι τράπεζες χρεώνουν αδικαιολόγητες προμήθειες και στους δυο συναλλασσόμενους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με τραπεζικό έμβασμα αλλά δεν διαθέτετε λογαριασμό στην παραπάνω τράπεζα επικοινωνήστε μαζί μας στο 2331306999.

4. Αντικαταβολή (+ 3,00€)

Για όσους προτιμούν την παραδοσιακή μέθοδο. Tα προϊόντα έρχονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Σημαντικό. Πριν χρησιμοποιήσετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής λάβετε υπ' όψιν πως υπάρχει επιπλέον χρέωση, το σύνολο της παραγγελίας σας επιβαρύνεται με 4,00€ 3,00€.

Σημαντικό. Σε περίπτωση αποστολής των προϊόντων με εταιρεία διαφορετική της ACS ή SPEEDEX (πχ. Mεταφορική, ΚΤΕΛ ή άλλη Courier), ο τρόπος πληρωμής δεν θα γίνεται δεκτός.