Τρόποι & έξοδα αποστολής

Τρόποι αποστολής

Με γνώμονα και μοναδικό σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις στον χώρο των μεταφορών και διαλέγουμε για εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες.

Για δέματα έως 15 κιλά. (Αποστολή με Courier)

Το G-market.gr σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών (Courier), φέρνει τα δέματα των παραγγελιών σας στην πόρτα σας. Η παραγγελία αποστέλλεται σε 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (ισχύει για τις περισσότερες περιπτώσεις).

Για τις λεπτομέρειες της αποστολής θα ενημερώνεστε μετά την πραγματοποίησή της μέσω e-mail.

Σημαντικό. Σε περίπτωση που η περιοχή αποστολής που έχει ορίσει ο πελάτης χαρακτηρίζεται ως ''δυσπρόσιτη'' από την courier, θα ειδοποιείται ο πελάτης για να παραλάβει το δέμα του, από το πλησιέστερο σε αυτόν κατάστημα της courier.
Σημαντικό. Επιπλέον υπηρεσίες - επιλογές παράδοσης (π.χ. παράδοση το Σάββατο ή παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα), επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για δέματα άνω των 15 κιλών ή δέματα μεγάλου όγκου.

Το G-market.gr συνεργάζεται με τα καλύτερα πρακτορεία μεταφορών ανά την Ελλάδα και μέσα από μια διαδικασία συνεχούς αξιολόγησης της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν, φροντίζει τα δέματα των παραγγελιών να φτάνουν άμεσα και με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Η παραγγελία αποστέλλεται σε 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (ισχύει για τις περισσότερες περιπτώσεις). Μόλις η παραγγελία σας φτάσει στον προορισμό της, το εκάστοτε πρακτορείο επικοινωνεί μαζί σας και σας υποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η παράδοση του δέματος.

Έξοδα αποστολής

Προσπαθούμε να κάνουμε τις αγορές όσο το δυνατόν ποιο εύκολες και απλές γίνεται, αποφεύγοντας πολύπλοκες διαδικασίες όπως αυτή του υπολογισμού κόστους μεταφορικών.

Έχουμε θεσπίσει ένα και μόνο γενικό κανόνα που αφορά όλες τις αποστολές των προϊόντων σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή

  • Για παραγγελίες αξίας από 55€ και άνω, τα προϊόντα αποστέλλονται δωρεάν.
  • Για παραγγελίες αξίας κάτω από 55€, υπάρχει χρέωση κόστους διαχείρισης 3,00€.

Εάν έχτε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.