Καλέστε μας:

2331306999
ERC Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

ERC Αντιβακτηριακό Πετρελαίου 10lit.

Κωδικός Προϊόντος: 0460041

216,70€ 240,61€
Κερδίζεις 23,91€
Για 10000 λίτρα | Diesel Plus 1:1000 mit Biozid Κράτησε τον μύκητα μακριά από το πετρέλαιό σου και μείωσε την κατανάλωση. Πρόσθεσε 1ml Αντιβακτηριακό Πετρελαίου ERC Diesel Plus για κάθε λίτρο πετρέλαιο που βάζεις στο ρεζερβουάρ σου. Επαγγελματική συσκευασία για 10000 λίτρα.

Το ERC Diesel Plus, είναι υψηλής συγκέντρωσης πρόσθετο ντίζελ με πολυλειτουργικά δραστικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου εγκεκριμένου βιοκτόνου.

Προστατεύει από την ανάπτυξη μικροβίων και σταθεροποιεί το καύσιμο. Συνιστάται για όλα τα είδη ποιότητας πετρελαίου, καθώς και για βιοντίζελ και εξασφαλίζει καθαρά ακροφύσια και βελτιστοποιημένη κατανάλωση. Το προϊόν περιέχει βιοκτόνο.

Η επίδραση

Οι κυμαινόμενες ποιότητες καυσίμου μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση και την κατανάλωση του κινητήρα. Η ενανθράκωση στα μπεκ ψεκασμού αυξάνει την κατανάλωση καυσίμου.

Οι μικροοργανισμοί μπορούν να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν στο πετρέλαιο. Οι συνέπειες της μικροβιακής ανάπτυξης είναι ο σχηματισμός λάσπης, που οδηγεί σε απόφραξη του φίλτρου και στη διάβρωση.

Το ERC Diesel Plus 2.0 βελτιώνει τη συμπεριφορά ανάφλεξης αυξάνοντας τον αριθμό κετανίων και προστατεύει από βακτήρια και μύκητες στο καύσιμο. Επιπλέον περιέχει ένα πακέτο απόδοσης για την αποτροπή της γήρανση του πετρελαίου και τη σταθεροποίηση της οξείδωσης.

Το αποτέλεσμα

Με τη χρήση του ERC Diesel Plus 2.0, σε συνδυασμό με τις ποιότητες καυσίμου ντίζελ σύμφωνα με το DIN, επιτυγχάνεται βελτίωση του αριθμού κετανίων έως και τρεις βαθμούς και η άμεση βελτίωση της συμπεριφοράς ανάφλεξης.

Με τα εξαιρετικά αποτελεσματικά αντιρυπαντικά συστατικά, αποτρέπεται η καθίζηση βακτηρίων και η μικροβιακή βρωμιά στο πετρέλαιο. Το πρόσθετο διατηρεί το σύστημα καυσίμου καθαρό, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου.

Το ERC Diesel Plus 2.0 είναι επίσης κατάλληλο για βιοντίζελ.

Τα οφέλη με μια ματιά

  • Βελτιώνει την κρύα εκκίνηση και την απόδοση του κινητήρα.
  • Αποτρέπει τα βακτήρια και τους μύκητες στο πετρέλαιο.
  • Συνιστάται ιδιαίτερα για εποχικό παροπλισμό οχημάτων.
  • Καθαρίζει το σύστημα καυσίμου και τα ακροφύσια ψεκασμού και τα διατηρεί καθαρά.
  • Προστατεύει από τη διάβρωση στις δεξαμενές καυσίμου, στις γραμμές καυσίμου και στο εσωτερικό του κινητήρα.
  • Συμβάλει στην καθαρή καύση και μείωση των εκπομπών (π.χ. αιθάλη, CO κ.λπ.).
  • Προστατεύει το περιβάλλον και βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα.

Εφαρμογή

Το Diesel Plus 2.0 είναι ένα νέο βιοκτόνο που έχει εγκριθεί για χρήση από ιδιώτες χρήστες.

Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν (βέλτιστη πρακτική) ή μετά τον ανεφοδιασμό.

Δοσολογία

  • 1:1000 - που είναι 50ml σε πλήρωση δεξαμενής 50 λίτρων.
  • Η συσκευασία των 10 λίτρων είναι αρκετή για 10000 λίτρα πετρέλαιο.

Έχει σχεδιαστεί για τακτική χρήση σε όλα τα είδη κινητήρων ντίζελ (αυτοκίνητα/φορτηγά/σκάφη/κινητήρες έκτακτης ανάγκης) και είναι κατάλληλο για καύσιμα ορυκτών και βιοντίζελ. Ανακουφίζει το φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (κατάλληλο για DPF).

  • 0 g

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu