Καλέστε μας:

2331306999
ERC Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

ERC CatClean For DPF 250ml.

Κωδικός Προϊόντος: 0460005

12,33€
Καθαριστικό φίλτρου σωματιδίων Ίσως ο πιο εύκολος τρόπος για να καθαρίσεις το φίλτρο σωματιδίων (DPF) του πετρελαιοκινητήρα. Πρόσθεσε το καθαριστικό DPF της ERC στο πετρέλαιο πριν το ανεφοδιασμό, με την ειδική του δράση βοηθά στον καθαρισμό και την διατήρηση του DPF σε καλή κατάσταση. Βελτιώνει την καύση και μειώνει τους ρύπους. Τα 250ml αρκούν για 250 λίτρα καυσίμου.

Ειδικό πρόσθετο πετρελαίου που βοηθά στον καθαρισμό του φίλτρου σωματιδίων (DPF), μειώνοντας έτσι την εκπομπή μαύρου καπνού από την εξάτμιση.

Οι καταθέσεις αιθάλης στο φίλτρο σωματιδίων DPF καίγονται σε θερμοκρασία των 500-600°C περίπου, τιμές που σπάνια επιτυγχάνονται κατά την φυσιολογική λειτουργία του οχήματος. Τα μόρια αιθάλης (κάπνας) συγκεντρώνονται στο φίλτρο και μόνο με την αύξηση της θερμοκρασίας των καυσαερίων το φίλτρο μπορεί να αναζωογονηθεί. Στο σημείο αυτό το Cat-Clean λειτουργεί ως καταλύτης και μειώνει την θερμοκρασία ανάφλεξης της αιθάλης τόσο χαμηλά που ακόμη και κατά τη διάρκεια λειτουργίας με χαμηλά φορτία (κίνηση στη πόλη με χαμηλές ταχύτητες) συνεχώς να καίγεται. Λόγω της άμεσης καύσης το φίλτρο σωματιδίων diesel διατηρείται μόνιμα καθαρό, παρατείνοντας τα διαστήματα συντήρησης και εμποδίζει το σχηματισμό επιβλαβών εκπομπών καυσαερίων.

Εφαρμογή

Ανάλογα με την σύσταση του εκάστοτε κατασκευαστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε φίλτρο σωματιδίων PDF. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και οδηγούν στην βελτίωση της καύσης και την μείωση ρύπων (συνιστάται και σε παλαιά οχήματα που δεν κάνουν καλή καύση, βγαίνει μαύρος καπνός από την εξάτμιση).

Χρήση

Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν τον ανεφοδιασμό καύσιμου, κατάλληλο για τακτική χρήση.
- Τα 250ml αρκούν για 250 λίτρα καυσίμου.

  • 0 g

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu