Καλέστε μας:

2331306999
ERC Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

ERC Ενισχυτικό Πετρελαίου 200ml.

Κωδικός Προϊόντος: 0460011
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

4,37€ 8,23€
Κερδίζεις 3,86€

Για 60 λίτρα | Diesel Power Additiv Νιώσε την αυξημένη απόδοση του κινητήρα σου. Βάλε στο ρεζερβουάρ ένα ERC Diesel Power Additiv πριν τον ανεφοδιασμό, αυξάνει τον αριθμό κετανίων, προστατεύει τα μπεκ και βοηθά τον πετρελαιοκινητήρα να λειτουργεί ομαλά.

#html-body [data-pb-style=A019PHW]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}

Υψηλής απόδοσης πρόσθετο με ευρεία επίδραση και βελτιωτικό λιπαντικότητας.

Το ERC Diesel Power Additiv είναι το πρόσθετο πετρελαίου υψηλής απόδοσης με ευρεία επίδραση για μειωμένη φθορά και αυξημένη απόδοση. Σταθεροποιεί το καύσιμο, βελτιώνει τον αριθμό κετανίων και προστατεύει από τη διάβρωση. Τα ακροφύσια διατηρούνται καθαρά και η κατανάλωση βελτιστοποιείται.

Η επίδραση

Οι κυμαινόμενες ποιότητες καυσίμου μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση και την κατανάλωση. Η ενανθράκωση στα ακροφύσια ψεκασμού αυξάνει την κατανάλωση καυσίμου. Οι υψηλές πιέσεις των σύγχρονων αντλιών έγχυσης απαιτούν εξαιρετικές λιπαντικές ιδιότητες καυσίμου.

Το ERC Diesel Power βελτιώνει τη συμπεριφορά ανάφλεξης αυξάνοντας τον αριθμό κετανίων, καθαρίζει τα ακροφύσια ψεκασμού (μπεκ) και τα διατηρεί καθαρά, το βελτιωτικό λιπαντικότητας ενισχύει τις λιπαντικές ιδιότητες του πετρελαίου και συνεπώς εξασφαλίζει βέλτιστη προστασία από τη φθορά.

Το πρόσθετο ERC Diesel Power περιέχει ένα πακέτο απόδοσης για τη γήρανση και τη σταθεροποίηση της οξείδωσης.

Το αποτέλεσμα

Με τη χρήση του πρόσθετου ERC Diesel Power σε συνδυασμό με τις ιδιότητες του καυσίμου πετρελαίου σύμφωνα με το DIN, επιτυγχάνεται βελτίωση του αριθμού κετανίων έως και τρεις βαθμούς και άμεση βελτίωση της συμπεριφοράς ανάφλεξης.

Το πρόσθετο ERC Diesel Power περιέχει εξαιρετικά αποτελεσματικά βελτιωτικά λίπανσης για την πρόληψη της τριβής και της φθοράς.

Οι εκπομπές αιθάλης και CO2 μειώνονται διαρκώς.

Τα οφέλη με μια ματιά

  • Βελτιώνει την κρύα εκκίνηση, βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα.
  • Βελτιώνει τις λιπαντικές ιδιότητες του καυσίμου ντίζελ και μειώνει τη φθορά.
  • Καθαρίζει το σύστημα καυσίμου και τα ακροφύσια ψεκασμού και τα διατηρεί καθαρά.
  • Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και οδηγεί σε βέλτιστη καθαρή καύση και μείωση εκπομπών. Ανακουφίζει το φίλτρο σωματιδίων ντίζελ (DPF).
  • Προστατεύει από τη διάβρωση στο ρεζερβουάρ, τις σωληνώσεις καυσίμου και στο εσωτερικό του κινητήρα.
  • Αυξάνει την αξιοπιστία του πετρελαίου στον κρύο καιρό, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση όλο το χρόνο.
  • Το πρόσθετο ERC Diesel Power είναι σχεδιασμένο για τακτική χρήση όλο το χρόνο και είναι κατάλληλο για χρήση σε όλους τους κινητήρες ντίζελ (ακόμη και με DPF) και με όλες τις ιδιότητες ντίζελ που βασίζονται σε ορυκτά.

Εφαρμογή

Προσθέστε το πριν ή μετά τον ανεφοδιασμό.

Τα 200ml επαρκούν για έως και 60 λίτρα πετρελαίου.

  • 0 g

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu