Καλέστε μας:

2331306999
ERC Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

ERC Guard Thermic 1lit.

Κωδικός Προϊόντος: 0460019

29,73€
Προστατευτικό πετρελαίου θέρμανσης, για 2000lit. Μειώνει την κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης, κάλυπτει την μυρωδιά του πετρελαίου με ένα ευχάριστο άρωμα. Το πρώτο πιστοποιημένο από TÜV NORD, επιβραδύνει τη φυσική γήρανση του πετρελαίου και καθαρίζει την δεξαμενή, τον καυστήρα πετρελαίου και τον χώρο καύσης. Αναλογία για 2000 λίτρα.

Το πρώτο πιστοποιημένο από TÜV NORD, υψηλών επιδόσεων πρόσθετο για πετρέλαιο θέρμανσης με χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο και με ποσοστό βιοκαυσίμου έως και 7%. Επιβραδύνει τη φυσική γήρανση του πετρελαίου και περιέχει αδρανοποιητές για την πρόληψη της διάβρωσης στα μεταλλικά εξαρτήματα του καυστήρα.

  • Προστατεύει ολόκληρο το σύστημα θέρμανσης ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια.
  • Διατηρεί τα φίλτρα και τα μπεκ καθαρά.
  • Εμποδίζει τη διάβρωση.
  • Καλύπτει την μυρωδιά του πετρελαίου.
  • Με πιστοποίηση ποιότητας TÜV.

Αποτρέπει στα μεταλλικά εξαρτήματα του καυστήρα να ελευθερώνουν ιόντα μετάλλου στο πετρέλαιο με αποτέλεσμα το φράξιμο των φίλτρων και τον σχηματισμό ιζήματος αλλά και την επιταχυνόμενη γήρανση του πετρελαίου. Επίσης, οι αδρανοποιητές εξουδετερώνουν τα ιόντα που έχουν διεισδύσει στο πετρέλαιο και οι passivatoren καλύπτουν τις μεταλλικές επιφάνειες με ένα προστατευτικό στρώμα που αφενός αποτρέπει την καθίζηση των νέων ιόντων και αφετέρου προστατεύει από τη διάβρωση.

Όπως προκύπτει από δοκιμές, το πρόσθετο εμποδίζει, τον σχηματισμό ρητίνων και κολλητικών ουσιών που μπορεί να μπλοκάρουν την αντλία καυσίμου ενώ παράλληλα βελτιώνει τη λίπανση της αντλίας.

Απομακρύνει καταθέσεις από τα μπεκ και εμποδίζει την περαιτέρω απανθράκωση. Το αποτέλεσμα είναι μια ιδανική καύση, σημαντική μείωση του μονοξειδίου του άνθρακα και των καταθέσεων αιθάλης. Ένα άρωμα καλύπτει την δυσάρεστη, ορισμένες φορές, οσμή του πετρελαίου.

Χρήση

- Συνιστάται για πετρέλαιο θέρμανσης με χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο.
- Συνιστάται για πετρέλαιο θέρμανσης με ποσοστό σε βιοκαυσίμα έως και 7%.
- Αναλογία 1:2000 (Το 1 λίτρο λίτρο είναι αρκετό για 2000 λίτρα πετρελάιου.)

  • 0 g

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu