Προφίλ

Το G-market.gr είναι ο διακριτικός τίτλος της επιχείρησης που ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2007, από τον Γαλάνη Αθανάσιο. Από 1 Ιανουαρίου του 2023 λειτουργεί υπό την διαχείριση του ΓΟΥΣΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ με Α.Φ.Μ. 161310234.

Το G-market.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης και δημιουργήθηκε με σκοπό να συνδυάσει 2 βασικές έννοιες, το εμπόριο (αρχικά σε είδη αυτοκινήτου) και τον κόσμο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και κατ' επέκταση του Internet, με την πρώτη να είναι η βασική απασχόληση του ιδρυτή του ηλεκτρονικού καταστήματος από το 1999 και τη δεύτερη το hobby του (από μικρό παιδί). Αν και το 2007-2008 η έννοια του ηλεκτρονικού εμπορίου δεν ήταν και τόσο διαδεδομένη στην Ελλάδα (τουλάχιστον όχι στον τομέα του αυτοκινήτου), σε διάστημα λιγότερο των 2 χρόνων κατάφερε να εδραιωθεί στην αγορά αποσπώντας καλές κριτικές από τους πελάτες του.

Σήμερα πίσω από το ηλεκτρονικό κατάστημα του G-market.gr είμαστε μία ομάδα έμπειρων ανθρώπων και με την βοήθεια καταξιωμένων συνεργατών, φροντίζουμε καθημερινά για την ομαλή λειτουργία του καταστήματος και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Μέσα από το site του G-market.gr μπορείτε πλέον να αγοράσετε online χιλιάδες προϊόντα τα οποία έχουμε χωρίσει σε 6 κύριες κατηγορίες.

Εξυπηρετούμε καθημερινά τους πελάτες μας και θα χαρούμε ιδιαίτερα να εξυπηρετήσουμε και εσάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφτείτε στην έδρα της επιχείρησης.