Προφίλ

Το G-market.gr είναι ο διακριτικός τίτλος της επιχείρησης που ανήκει στον κ. Γαλάνη Κ. Αθανάσιο με Α.Φ.Μ. 111432536, ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2007 και υπάγεται στην Δ.Ο.Υ. Βέροιας (4112).

Το G-market.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης και δημιουργήθηκε με σκοπό να συνδυάσει 2 βασικές έννοιες, το εμπόριο (αρχικά σε είδη αυτοκινήτου) και τον κόσμο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και κατ' επέκταση του Internet, με την πρώτη να είναι η βασική απασχόληση του ιδρυτή του ηλεκτρονικού καταστήματος από το 1999 και τη δεύτερη το hobby του (από μικρό παιδί). Αν και το 2007-2008 η έννοια του ηλεκτρονικού εμπορίου δεν ήταν και τόσο διαδεδομένη στην Ελλάδα (τουλάχιστον όχι στον τομέα του αυτοκινήτου), σε διάστημα λιγότερο των 2 χρόνων κατάφερε να εδραιωθεί στην αγορά αποσπώντας καλές κριτικές από τους πελάτες του.

Σήμερα πίσω από το ηλεκτρονικό κατάστημα του G-market.gr είμαστε μία ομάδα έμπειρων ανθρώπων και με την βοήθεια καταξιωμένων συνεργατών, φροντίζουμε καθημερινά για την ομαλή λειτουργία του καταστήματος και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Μέσα από το site του G-market.gr μπορείτε πλέον να αγοράσετε online χιλιάδες προϊόντα τα οποία έχουμε χωρίσει σε 6 κύριες κατηγορίες.

Εξυπηρετούμε καθημερινά τους πελάτες μας και θα χαρούμε ιδιαίτερα να εξυπηρετήσουμε και εσάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφτείτε στην έδρα της επιχείρησης.

Που θα μας βρείτε

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Αγία Βαρβάρα Βέροιας, του νομού Ημαθίας (2,5 χλμ της Ε.Ο. Βέροιας - Κυψέλης).

Για τους τοπικούς κατοίκους της περιοχής είναι ο δρόμος προς το φράγμα του Αλιάκμονα.

Ερχόμενοι από την Εγνατία Οδό (Οδικός άξονας E90)

Βγείτε από την Εγνατία Οδό χρησιμοποιόντας την έξοδο για Βέροια. Στρίψτε αριστερά (προς Βεργίνα) και σε 1,3 χιλιόμετρα θα συναντήσετε το πρώτο χωριό (Αγία Βαρβάρα). Συνεχίστε, σε 200 μέτρα θα βρείτε (στην δεξιά πλευρά) το πρατήριο καυσίμων AEGEAN, όπου συστεγάζεται και το G-market.gr.

Πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε διαδρομή, φοράμε πάντα ζώνη ασφαλείας ή κράνος.
Δεν το κάνουμε για να μην μας γράψουν, το κάνουμε για εμάς.

Οι συντεταγμένες του G-market.gr για το GPS: 40.4975500, 22.2444500

Copyright © 2007 - 2020 G-market.gr. All rights Reserved | Power by gladd | Φιλοξενία ιστοσελίδων SigmaWeb