Καλέστε μας:

2331306999
ERC Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

ERC Etha Protect 250ml.

Κωδικός Προϊόντος: 0460050
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

13,28€

Πρόσθετο βενζίνης E10 Ειδικό πρόσθετο για μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα σε μίγματα βενζίνης - αιθανόλης.

Ειδικό πρόσθετο για τις αυξημένες απαιτήσεις όσον αφορά τη χρήση βενζίνης Ε10*. Προστατεύει από τη διάβρωση, αποτρέπει τις επιβλαβείς καταθέσεις.

  • Για τις αυξημένες απαιτήσεις όσον αφορά τη χρήση βενζίνης Ε10*.
  • Προστατεύει από τη διάβρωση του χάλυβα και αποτρέπει τις επιβλαβείς καταθέσεις στις βαλβίδες, το καρμπυρατέρ, τα μπεκ και το θάλαμο καύσης.
  • Παρέχει την πλήρη ισχύ του κινητήρα.

* Κατάλληλο για χρήση σε όλους τους βενζινοκινητήρες, λάβετε υπόψιν τις συστάσεις των κατασκευαστών για την χρήση βενζίνης Ε10.

Επίδραση

Η αιθανόλη αναμειγνύεται όλο και περισσότερο στα καύσιμα αυτοκινήτων, είναι οργανικό προϊόν και θεωρείται ανανεώσιμο καύσιμο (κοινοτική οδηγία 2003/30/ΕΚ). Πολλές χώρες περιλαμβάνουν πρόσμιξη της βενζίνης μέχρι 5%, ποσοστό που ανέχονται σχεδόν όλοι οι τύποι κινητήρων χωρίς προβλήματα. Σε υψηλότερες αναλογίες αιθανόλης (στη Γαλλία, Γερμανία επί του παρόντος είναι περίπου 10%), μπορεί να δημιουργηθούν σε πολλούς και ιδιαίτερα σε παλαιότερους κινητήρες σοβαρές βλάβες, γιατί η αιθανόλη ενεργεί ως ένας ισχυρός διαλύτης.

Το Etha-Protect προστατεύει τον κινητήρα από τη διάβρωση της αιθανόλης και αποτρέπει τον σχηματισμό επιβλαβών καταθέσεων στους εγχυτήρες και τις βαλβίδες.

Χρήση

  • Κατάλληλο για καύσιμα βενζίνης-αιθανόλης.
  • Συνιστάται η χρήση του σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ.
  • Σε φιάλη με ογκομετρητή των 25 ml για ευκολότερη δοσολογία.

Τα 250 ml αρκούν για 250 λίτρα βενζίνης.

  • 0 g

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu