Καλέστε μας:

2331306999
Τρόποι & έξοδα αποστολής

Με γνώμονα και μοναδικό σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις στον χώρο των μεταφορών και διαλέγουμε για εσάς τις καλύτερες υπηρεσίες.

Για δέματα έως 15 κιλά. (Αποστολή με Courier)

Το G-market.gr σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών (Courier), φέρνει τα δέματα των παραγγελιών σας στην πόρτα σας. Η παραγγελία αποστέλλεται σε 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (ισχύει για τις περισσότερες περιπτώσεις).

Για τις λεπτομέρειες της αποστολής θα ενημερώνεστε μετά την πραγματοποίησή της μέσω e-mail.

Σημαντικό. Σε περίπτωση που η περιοχή αποστολής που έχει ορίσει ο πελάτης χαρακτηρίζεται ως ''δυσπρόσιτη'' από την courier, θα ειδοποιείται ο πελάτης για να παραλάβει το δέμα του, από το πλησιέστερο σε αυτόν κατάστημα της courier.
Σημαντικό. Επιπλέον υπηρεσίες - επιλογές παράδοσης (π.χ. παράδοση το Σάββατο ή παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα), επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για δέματα άνω των 15 κιλών ή δέματα μεγάλου όγκου.

Το G-market.gr συνεργάζεται με τα καλύτερα πρακτορεία μεταφορών ανά την Ελλάδα και μέσα από μια διαδικασία συνεχούς αξιολόγησης της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν, φροντίζει τα δέματα των παραγγελιών να φτάνουν άμεσα και με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Η παραγγελία αποστέλλεται σε 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες (ισχύει για τις περισσότερες περιπτώσεις). Μόλις η παραγγελία σας φτάσει στον προορισμό της, το εκάστοτε πρακτορείο επικοινωνεί μαζί σας και σας υποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η παράδοση του δέματος.

Εάν έχτε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu