Καλέστε μας:

2331306999
ERC Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

ERC Καθαριστικό Συστήματος Βενζίνης 250ml.

Κωδικός Προϊόντος: 0460054
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

8,69€ 9,79€
Κερδίζεις 1,10€

System Reiniger Benzinmotoren Μείωσε την κατανάλωση βενζίνης του αυτοκινήτου σου. Καθάρισε τα μπεκ ψεκασμού, την στιγμή που κάνεις την βόλτα σου ή πηγαίνεις στην εργασία. Απλά πρόσθεσε το καθαριστικό Injection της ERC μόλις ανάψει το λαμπάκι της ρεζέρβας, αρκούν 15 λεπτά οδήγησης πριν τον ανεφοδιασμό.

Καθαριστικό συστήματος καυσίμου για κινητήρες βενζίνης.

Συμπυκνωμένο πρόσθετο καθαρισμού

Το καθαριστικό συστήματος ERC για βενζινοκινητήρες μειώνει την ευαισθησία των σύγχρονων κινητήρων σε εναποθέσεις που σχετίζονται με το σχεδιασμό και τη λειτουργία σε μέρη των βαλβίδων που έρχονται σε επαφή με το καύσιμο, στο σύστημα καυσίμου και στο σύστημα ψεκασμού.

Η επίδραση

Οι εναποθέσεις στις βαλβίδες και στην επιφάνεια του άκρου της βελόνας του ακροφυσίου μειώνουν τη ροή του καυσίμου καθώς και τη μέγιστη απόδοση. Αυτές οι εναποθέσεις μείγματος οδηγούν σε υψηλότερες εκπομπές επιβλαβών ουσιών, αυξημένη φθορά και ακανόνιστη λειτουργία του κινητήρα. Ο σχηματισμός μείγματος διαταράσσεται και η συμπεριφορά λειτουργίας του κινητήρα επιδεινώνεται.

Το καθαριστικό συστήματος ERC υψηλής συγκέντρωσης για βενζινοκινητήρες διασπά τη συσσώρευση στις βαλβίδες, στο σύστημα καυσίμου και στα ακροφύσια ψεκασμού.

Το αποτέλεσμα

Όσο περισσότερο ο κινητήρας λειτουργεί με καύσιμο χωρίς πρόσθετα, τόσο μεγαλύτερη είναι η συσσώρευση και τόσο μεγαλύτερη είναι η μείωση της ροής που προκύπτει.

Η χρήση του καθαριστικού συστήματος ERC για βενζινοκινητήρες αφαιρεί τη συσσώρευση στις βαλβίδες και το σύστημα καυσίμου και αποκαθιστά τη βέλτιστη ροή καυσίμου.

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά

Το καθαριστικό συστήματος για βενζινοκινητήρες:

  • Αφαιρεί αξιόπιστα τις εναποθέσεις, ιδιαίτερα στις βαλβίδες εισαγωγής, στο σύστημα καυσίμου και στο σύστημα ψεκασμού.
  • Βελτιστοποιεί την αξιοπιστία απόδοσης και την κατανάλωση καυσίμου.
  • Προστατεύει από τη διάβρωση.
  • Αποκαθιστά την πλήρη απόδοση του κινητήρα και διασφαλίζει φιλική προς το περιβάλλον καύση με χαμηλές εκπομπές επιβλαβών ουσιών.
  • Το καθαριστικό συστήματος ERC για βενζινοκινητήρες έχει σχεδιαστεί για μία χρήση και για όλους τους στάνταρ και σούπερ βενζινοκινητήρες.

Εφαρμογή

Προσθέστε το σε ένα σχεδόν άδειο ρεζερβουάρ (ρεζέρβα) και οδηγήστε το όχημα για περίπου 15 λεπτά. Στη συνέχεια, ανεφοδιάστε.

Η διαδικασία προτείνουμε να επαναλαμβάνεται κάθε 3.000 - 5.000 km.

Μετά τον καθαρισμό του συστήματος, συνιστούμε του Benzin Additiv ή του  Benzin Power Additiv σε τακτά χρονικά διαστήματα.

  • 0 g

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu