Καλέστε μας:

2331306999
ERC Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

ERC Nano 10-9 MotorOel Additiv 200ml.

Κωδικός Προϊόντος: 0460025
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

22,76€

Ενισχυτικό λαδιού νανοτεχνολογίας Ειδικό πρόσθετο λαδιού για το εσωτερικό του κινητήρα, με μοριακό επίχρισμα βασισμένο στη νανοτεχνολογία, ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη μείωση τριβής και της φθοράς χάρη στις χημικά ενεργές μοριακές Νανο-δομές του. Είναι συμβατό με όλα τα λιπαντικά, ορυκτέλαια ημισυνθετικά και συνθετικά, κατάλληλο για κινητήρες βενζίνης πετρελαίου.

Ειδικό πρόσθετο λαδιού για το εσωτερικό του κινητήρα, με μοριακό επίχρισμα βασισμένο στη νανοτεχνολογία, ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη μείωση τριβής και της φθοράς χάρη στις χημικά ενεργές μοριακές Νανο-δομές του. Είναι συμβατό με όλα τα λιπαντικά, ορυκτέλαια ημισυνθετικά και συνθετικά, κατάλληλο για κινητήρες βενζίνης πετρελαίου.

  • Αποτρέπει την δημιουργία επικαθήσεων στο σύστημα λίπανσης.
  • Αποτρέπει την διάβρωση των εξαρτημάτων του κινητήρα.
  • Διασφαλίζει την μέγιστη απόδοση του κινητήρα, μειώνει τους θορύβους, την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων.
  • Αυξάνει την ανθεκτικότητα του λιπαντικού και σταθεροποιεί την πίεση του λαδιού.
  • Επεκτείνει την διάρκεια ζωής του κινητήρα.
  • Προσφέρει ευκολότερη ψυχρή εκκίνηση και ανθεκτικότητα σε έκτακτες καταστάσεις λίπανσης.

Η επίδραση

Ακόμη και οι λείες επιφάνειες μετάλλων αποδείχθηκε κάτω από το μικροσκόπιο ότι δεν είναι λείες. Το ERC Nano 10-9 Motoröl Additiv σχηματίζει με χημικές ενεργές νανοδομές (bottom-up) μία πολύ λεπτή επίστρωση πάνω στις επιφάνειες τριβής του κινητήρα. Τα εξαιρετικής απόδοσης συστατικά του είναι ανθεκτικά σε πολύ υψηλές πιέσεις και μάλιστα με εξαιρετικές αντιτριβικές ιδιότητες.

Χρήση

Προσθέστε μετά από κάθε αλλαγή λιπαντικών, φροντίστε να υπολογίσετε την ποσότητα του προϊόντος στην συνολική χωρητικότητα του κινητήρα.

- Τα 200ml είναι αρκετά για 6 λίτρα λαδιού.

  • 0 g

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu