Καλέστε μας:

2331306999
ERC Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

ERC Oldtimer Performance Additiv 200ml.

Κωδικός Προϊόντος: 0460026
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

13,60€

Προστατευτικό βενζίνης για αντίκες Ενισχυτικό πρόσθετο καυσίμου ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα που παροπλίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως είναι τα ιστορικά αυτοκίνητα και οι αντίκες. Προστατεύει από την διάβρωση την δεξαμενή και το σύστημα καυσίμου (σωληνώσεις παροχής, καρμπυρατέρ κλπ) καθώς και τον θάλαμο καύσης του κινητήρα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εποχικής ακινητοποίησης του οχήματος.

Ενισχυτικό πρόσθετο καυσίμου ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα που παροπλίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως είναι τα ιστορικά αυτοκίνητα και οι αντίκες. Προστατεύει από την διάβρωση την δεξαμενή και το σύστημα καυσίμου (σωληνώσεις παροχής, καρμπυρατέρ κλπ) καθώς και τον θάλαμο καύσης του κινητήρα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εποχικής ακινητοποίησης του οχήματος.

  • Αποτρέπει την δημιουργία επιβλαβών καταθέσεων στο καρμπυρατέρ, τις βαλβίδες, τους εγχυτήρες καυσίμων (μπεκ), τα μπουζί και τον θάλαμο καύσης.
  • Αυξάνει την απόδοση των καυσίμων, εμποδίζει τη φθορά και διασφαλίζει την βέλτιστη απόδοση του συστήματος ψεκασμού.
  • Εξασφαλίζει ιδανική τροφοδοσία καυσίμων και την πλήρη ισχύ του κινητήρα.
  • Εξοικονομεί καύσιμα και οδηγεί σε μια καθαρή καύση, φιλική προς το περιβάλλον.

Η επίδραση

Οχήματα παλαιότερης γενιάς (ιστορικά, αντίκες) μετά τη θερινή περίοδο συχνά ακινητοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με την υγρασία του αέρα ή με τον διαχωρισμό νερού από το καύσιμο, ενθαρρύνεται ενεργά η διάβρωση στη δεξαμενή καυσίμου, στις γραμμές παροχής και στο εσωτερικό του κινητήρα. Επιπλέον, οι καταθέσεις μειώνουν τη ροή του καυσίμου και επιδεινώνουν την συμπεριφορά έγχυσης. Επικαθήσεις στα ακροφύσια και τις βαλβίδες επηρεάζουν αρνητικά την λειτουργία του κινητήρα, αυξάνουν τις εκπομπές ρύπων και την κατανάλωση καυσίμου.

Η χρήση καυσίμων με χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο προσφέρει χαμηλή λίπανση στους εγχυτήρες και το σύστημα καυσίμου, με αποτέλεσμα την αυξημένη φθορά.

Το Oldtimer Performance Additiv παρέχει προστασία κατά της διάβρωσης, αυξάνει τη λιπαντική ικανότητα του καυσίμου και εμποδίζει την ανάπτυξη των νέων καταθέσεων. Εξασφαλίζει έτσι υψηλή αξιοπιστία και χαμηλή κατανάλωση καυσίμων, ιδιαίτερα για τα οχήματα παλαιότερης γενιάς.

Εφαρμογή

Είναι κατάλληλο για χρήση σε όλους τους κινητήρες βενζίνης και συνιστάται ιδιαίτερα πριν από την εποχιακή ακινητοποίηση του οχήματος.

Χρήση

Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν τον εφοδιασμό καυσίμων.
- Τα 200ml αρκούν για 60 λίτρα βενζίνης.

  • 0 g

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu